Ketamin

  • 250,00 SEK
  • Exkl. moms: 250,00 SEK
  • Produktkod: KETA
  • Lagerstatus: Finns i lager

10 ml / 500 mg (50mg/ml)

Läkemedel som Ketamin, som tillhör de organiska läkemedlen baserade på kol, används mest för kirurgiska ändamål innan kirurgiska ingrepp. Det betraktas som ett av de viktigaste läkemedlen vid anestesi applikationer. Det finns också biverkningar som dåsighet, minnesförlust. Det har effekter på hormonet och nervsystemet på patienter som somnar och ger enkel medicinsk ingripande och undertrycker olika och möjliga faror.

Läkemedel som Ketamin som används för att starta och upprätthålla anestesi under normala förhållanden har också smärtlindrande och lugnande effekter. Det är också bland de föredragna och rekommenderade läkemedlen inom klinisk psykologi efter symtomen på svår depression. Det är känt att det appliceras på djur såväl som på människor och är att föredra vid behandling av många sjukdomar och skador tack vare dess lugnande effekter.

Särskilt preferensen för akutpatienter som smärtstillande visar att Ketamin innehållande läkemedel kan användas i behandlingsmetoderna. Trots dess biverkningar avslöjar det också nödvändigheten av att använda den med stödjande läkemedel. I detta avseende är det känt att det endast ges under kontroll av en anestesi läkare. Att föredra psykiatriska fynd för undertryckning innebär också att det förses med rapporter och särskilda recept. Besök oss och köp Ketamin med snabb leverans och utan problem. Ketamin, som anses vara ett snabbt och effektivt läkemedel när det gäller antidepressiva egenskaper, föredras fortfarande inte för dess biverkningar. Doseringar och periodiska användningar övervakas när som helst och patienter kan fortsätta använda dem enligt expert råd. I detta avseende borde det inte vara möjligt för patienter att använda medicinering slumpmässigt.

Efter operationella medicinska insatser som kräver kirurgi stöds administration av Ketamin tillsammans med Morfin också som en lösning när det gäller illamående, kräkningar och smärtlindring. Således förkortas återhämtningsperioden för patienterna och deras hälsa uppnås.

De kliniska egenskaperna hos läkemedel i Ketamin, som var föremål för många studier och medicinska behandlings analyser i början av 2000-talet, testades och godkändes medicinskt. Således hittades det inte något problem med dess användning och dess formationer med kompletterande medicinska läkemedel blev utbredda i operations aktiviteter. Studier har också genomförts för att minska patientens klagomål och eliminera biverkningarna.

Skriv ett omdöme

Obs: HTML översätts inte!
    Dålig           Bra